(x+3)*(x-7)= 0 scz greseala mea
, aflatil pe X plssss repede va rog frumos :((( plssss
virgilro2000:
Ecuatia nu este completa, trebuie ca expresia de mai sus sa fie egala cu ceva, un numar.
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
solutii {-3, 7}
Explicație pas cu pas:
(x + 3) * (x-7) = 0
rezulta fie x+3=0, solutie x= -3
sau x-7=0, solutie x=7
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă