(x-3)(y + 1) = 6
Dau coroană,vă rog mult.scrieți și cum ați făcut.
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
Explicație pas cu pas:
inmultesti fiecare termen din prima paranteza cu fiecare din a doua paranteza
(x-3)(y+1)=6
x×y +x×1 -3×y-3×1= 6
xy +x-3y-3=6
xy+x-3y= 6-3
xy+x-3y=3
Răspuns de
2
(x - 3) • (y + 1) = 6
x•y + x • 1 - 3 • y - 3 • 1 = 6
xy + x - 3y - 3 = 6
xy + x - 3y = 6 + 3
xy + x - 3y = 9
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Religie,
8 ani în urmă
Franceza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă