X la 2- 3x+2 supra x la 2- 4x x3
SoorajKumar:
=(x-1)(x-2) totul supra (x-1)(x-3) (x-1 )se simplifica cu (x-1) și da (x-2) supra (x-3)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns
Explicație pas cu pas:
x^2 - 3x + 2 = x^2 - x - 2x + 2 = x (x - 1) - 2 (x - 1) = (x - 1) (x - 2)
x^2 -4x + 3 = x^2 - x - 3x + 3 = x(x -1) - 3 (x - 1 ) = (x - 1) (x - 3)
(x - 1)(x - 2) / (x - 1)(x - 3) = (x - 2) / (x - 3)
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba rusă,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă