x=V12+6V3-2V7-4V3-3V4-2V3
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
2v3-2v7-6
Explicație pas cu pas:
v12+6v3-2v7-4v3-3v4-2v3 =
2v3+6v3-2v7-4v3-3*2-2v3 =
2v3+6v3-2v7-4v3-6-2v3 =
2v3-2v7-6
Răspuns de
1
Raspuns:
x=2v3-2v7-6
Explicație pas cu pas:
v=radical
x=v12+6v3-2v7-4v3-3v4-2v3
x=2v3+6v3-2v7-4v3-6-2v3
x=6v3-2v7-4v3-6
x=2v3-2v7-6
NU ESTE GREU ! DACA STAI MAI BINE SA TE GANDESTI ESTE CHIAR FOARTE USOR !
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Biologie,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă