x(x-2)² + 2(3x²-1) - 5x = (x-1)(x+1)(x+2)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
x(x²-4x+4)+6x²-2-5x=(x²-1)(x+2)
x³-4x²+4x+6x²-2-5x=x³+2x²-x-2
2x²-x-2=2x²-x-2
Daca trebuia demonstrata egalitatea, tocmai am facut-o.
Daca trebuia rezolvata ecuatia de gradul II, aceasta nu are sens.
Nu stiu, nu se specifica...
x³-4x²+4x+6x²-2-5x=x³+2x²-x-2
2x²-x-2=2x²-x-2
Daca trebuia demonstrata egalitatea, tocmai am facut-o.
Daca trebuia rezolvata ecuatia de gradul II, aceasta nu are sens.
Nu stiu, nu se specifica...
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Arte,
9 ani în urmă