x(x+5)-(x-2)(x+3)=3(x+1)-11
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
7
x(x+5)-(x-2)(x+3)=3(x+1)-11
x²+5x-(x²+3x-2x-6)=3x+3-11
x²+5x-(x²+x-6)=3x-9
x²+5x-x²-x+6=3x-9
(x²si -x² se reduc)
4x+6=3x-9 |-3x
x+6=-9 |-6
x=-14
x²+5x-(x²+3x-2x-6)=3x+3-11
x²+5x-(x²+x-6)=3x-9
x²+5x-x²-x+6=3x-9
(x²si -x² se reduc)
4x+6=3x-9 |-3x
x+6=-9 |-6
x=-14
Alexutzu1511:
coroana?
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Evaluare Națională: Lb. Română ,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă