x²+x-2 totul supra x²+2x-3
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
(x+2)(x-1)/(x+3)(x-1) si simplifici iar dupa aia iti va da X+2/X+3
andraraluca81:
Multumesc mult! :3 :*
Răspuns de
2
(x^2+x-2)/(x^2+2x-3)=(x^2+x-2x-2)/(x^2+x-3x-3)={x(x+1)-2(x+1)}/{x(x+1)-3(x+1)}=(x-2)(x+1)/(x-3)(x+1)=(x-2)/(x-3)
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Biologie,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă