Limba română, întrebare adresată de liliana17, 9 ani în urmă

Xompuner exu titlul ramas bun doamana inv plssssssssssss


mirceaberchi: fATA!
mirceaberchi: Atunci de ce te Liliana fraere!
mirceaberchi: Atunci de ce te cheama Liliana fraere!
mirceaberchi: Esti moldovean asa-i?
liliana17: Nu sunt din Tulcea

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ceci2002
1
Aveam 7 ani cand am intrt pe usa clasei. Vazusem o doamna eleganta si frumoasa la catedra. Mama ma tinea de mana. Imi era frica deoarece nu cunosteam celelalte persoane. Intre timp m-am acomodat, mi-am facut prieteni noi cu care ma jucam in fiecare zi.
A venit o zi in care trebuia sa imi iau ramas bun de la acea doamna, de la invatatoarea mea pe care o iubeam atat de mult.Eram cel mai trist elev, tineam foarte mult la ea si nu voiam ca zilele de primara sa se incheie cu atat tristete.
Am incercat sa imi inveselesc momentul spunandu-mi in gand ca o sa o vizitez in fiecare zi la clasa ei si ca o voi pupa si imbratisa mereu. In sufletul meu parca era un gol, o adancitura neagra si profunda. Ii organizasem inpreuna cu ceilalti colegi o petrecere de adio. Doamna a inceput sa planga. Eu m-am emotionat si am inceput sa plang cu ea. Aceasta mi-a zis "Baiatule, vi fi mereu elevul meu preferat si nu o sa te uit niciodata!". De atunci zilele mele aveau fericire in ele deoarece mi-a mai spus si ca nu o sa ma uite niciodata.
O iubesc mult pe doamna mea invatoare incat as vrea sa o mai iau macar ultima data in brate si sa ii spun ca "Vreau sa fiu elevul dumneavoastra!"
Sper ca te-am ajutat! :*

liliana17: Corect
liliana17: De unde ești
liliana17: ?????
KesseRu: De pe luna
liliana17: Zi
liliana17: Comuna oras
KesseRu: Craiova
liliana17: Departe dw mn
KesseRu: De ce imi stersasi compunerea?Imi lua o gramada de timp sa ti-o fac
mirceaberchi: Ai copiat-o de pe net!
Alte întrebări interesante