xoy = 2xy-6x-6y+21
Calculați 3*2
(-4)*(-3)
xox=21
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
XoY=2X(Y-3)- 6(Y-3) +3=2(X-3)(Y-3)+3; deci Xo3=3oY=3 =>
=> 3o2o(-4)o(-3)=3 deoarece expresia e echivalenta cu 3oY , care este egala cu 3.
XoX=21 => 2(x-3)^2 +3 =21
2(x-3)^2=18
(x-3)^2=9
x-3=-3 sau x-3=3
=> x1=0 si x2=6
=> 3o2o(-4)o(-3)=3 deoarece expresia e echivalenta cu 3oY , care este egala cu 3.
XoX=21 => 2(x-3)^2 +3 =21
2(x-3)^2=18
(x-3)^2=9
x-3=-3 sau x-3=3
=> x1=0 si x2=6
Alte întrebări interesante
Chimie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă