Engleza, întrebare adresată de olivia, 9 ani în urmă

Your class is going to take part in a student exchange programme next month. Your teacher has asked each student to write a composition suggesting activities which their foreign exchange student can do in their free time in your neighbourhood.
Puteti sa-mi explicati cum ar trebui sa fac acest lucru? Stiu aproximativ ce inseamna, dar nu inteleg ce-as putea face. MA PUETI AJUTA, VA ROOOG!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stefychoco
11
Pai in primul paragraf te prezinti, vorbesti putin la general despre subiect. Ca esti incantata de acest schimb etc. In al 2lea paragraf incepi sa-i prezinti posibilitatile. Spre exemplu spui ca in cartierul tau e un parc foarte frumos unde te poti plimba cu barca sau ceva de genul asta.. Ca poate vizita nu stiu ce muzeu. In al 3lea paragraf mai prezinti cateva chestii  de facut in timpul liber. Ca poate sa-ti tina locul pt o saptamana la cursul tau de fotografie. Se va distra foarte tare. Sau poti vorbi cu prietenii tai sa-l/sa o scoata in oras intr-o seara sau sa-i arate inprejurimile. De asemenea poate sa mearga sa inoate la bazinul x care este asa si pe dincolo. Si in ultimul paragraf spui ca abia astepti schimbul, ca va fi o experienta grozava si ca esti sigura ca se va distra la tine in cartier. Poti chiar sa ii pui si tu la randul tau o intrebare despre cum e acolo sau daca vrea sa faca ceva anume cand vine sau ceva de genul asta. Sper ca te-am ajutat

Alte întrebări interesante