Limba română, întrebare adresată de lucisimadi, 9 ani în urmă

zicetimi si mie un scurt text care sa cuprinda cuvintele:Georgeana , George , geometrie , ger ,gina , gimnaziu , gheata , inghetata , ghiocel si ghinion

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de madalyn
0
Georgiana si George sunt prieteni buni . Ei sunt la gimnaziu si le place geometria .George i-a dat Georgianei un ghiocel, desi era ger afara . Gina i-a vazut si i-a spus ca ii va purta ghinion. Pe jos era gheata. Cu toate astea, Gina vroia sa -si cumpere o inghetata .
Răspuns de andreealorena11
0
Gheata ierni începu a se topi.Lunca era înca înghețata.Ghiocelul de sub omat rasari vesel cu fața spre soarele palid care își folosea puterile pentru a topi zapada,dar un ger strașnic porni.Georgeana și George aveau ora de geometeie și nici nu erau atenți la alceva decat la gerul care va lasa o minunata patura de nea.George fu strigat sa iasa la tabla dar el era cu capul în nori.Profesorul se înfurie si îi dadu un I,spre ghinionul lui și-l îl intreba: -La gimnaziu ce o sa faci baiete?!? El era cu capul în nori si nu știa ce se întampla,cand de odata se trezi în biroul directorului cu mama sa langa el.Mare ghinion de saracul George.
Alte întrebări interesante