Limba română, întrebare adresată de georgeAnYmW, 8 ani în urmă

....................​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gabronya
1

Răspuns:

In week-endul acesta intreaga scoala va participa la targul numit : "Cele mai interesante antichități". La acest târg fiecare elev va fi nevoit sa participe cu minim 3 obiecte pe care le-a gasit in podul casei, al lor sau al bunicilor, al prietenilor sau al familiei. Nu are importanta proveniența acestora, ci vechimea lor, precum si starea acestora.

Eu sunt desemnata sa coordonez întreaga activitate, astfel ca va trebui sa ma pregătesc temeinic. In primul rand, fiecare copil va avea un numar de înregistrare, pe baza caruia va participa. Am ales ca si locație curtea bunicilor mei, deoarece este foarte mare, avem destul spațiu pentru a monta mesele, si nu ne va deranja nimeni.

Vor participa circa 200 de elevi, iar din vanzarea obiectelor vom organiza o acțiune caritabila pentru colegul nostru Victor care are nevoie de ajutorul nostru.

Părinții sunt invitați sa ni se alăture, insa fiecare copil isi va aloca economiile din cursul anului pentru a-si cumpara obiectul favorit.

Sunt sigura ca va fi cea mai frumos eveniment caritabil din acest an, o ocazie sa ne cunoaștem cu toti mai bine, si totodată sa îl ajutam pe Victor.

Sunt mandra ca am avut ocazia sa fiu organizatoarea acestui eveniment, cu siguranță toata lumea va fi fericita.


georgeAnYmW: ma mai poti ajuta la un exercitiu?
georgeAnYmW: daca vrei
georgeAnYmW: am pus deja intrebarea
Alte întrebări interesante