[1,1 (6)+ 1 întreg 1 supra 4 : 0, (3)] × ( 2 întregi - 4 supra 3) la puterea a 2a
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
[1,1 (6)+ 1 întreg 1/4 : 0, (3)] × ( 2 - 4/3)²=
=[(116-11)/90+ 5/4 : 3/9)] × ( 2 - 4/3)²=
=[(116-11)/90+ 5/4 : 1/3)] × [( 6 - 4)/3]²=
=[105/90+ 5/4 × 3)] × (2/3)²=
=(7/6+ 15/4 ) × 4/9=
=(14+45)/12 × 4/9=
=59/12 × 4/9=
=59/3 × 1/9=
=59/27=2,(185)
=[(116-11)/90+ 5/4 : 3/9)] × ( 2 - 4/3)²=
=[(116-11)/90+ 5/4 : 1/3)] × [( 6 - 4)/3]²=
=[105/90+ 5/4 × 3)] × (2/3)²=
=(7/6+ 15/4 ) × 4/9=
=(14+45)/12 × 4/9=
=59/12 × 4/9=
=59/3 × 1/9=
=59/27=2,(185)
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Ed. muzicală,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă