1+[2x(1+c)-59]x9=10 ajutor
Utilizator anonim:
Salut !
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
6
1 + [ 2 × ( 1 + c ) - 59 ] × 9 = 10
[ 2 × ( 1 + c ) - 59 ] × 9 = 10 - 1
[ 2 × ( 1 + c ) - 59 ] × 9 = 9
[ 2 × ( 1 + c ) - 59 ] = 9 : 9
[ 2 × ( 1 + c ) - 59 ] = 1
[ 2 × ( 1 + c ) ] = 1 + 59
[ 2 × ( 1 + c ) ] = 60
1 + c = 60 : 2
1 + c = 30
c = 30 - 1
c = 29
[ 2 × ( 1 + c ) - 59 ] × 9 = 10 - 1
[ 2 × ( 1 + c ) - 59 ] × 9 = 9
[ 2 × ( 1 + c ) - 59 ] = 9 : 9
[ 2 × ( 1 + c ) - 59 ] = 1
[ 2 × ( 1 + c ) ] = 1 + 59
[ 2 × ( 1 + c ) ] = 60
1 + c = 60 : 2
1 + c = 30
c = 30 - 1
c = 29
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Evaluare Națională: Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă