1) 7x + 3x=
2) 3x +x =
3) a - a =
4) -(7x - 3) + (3-7x) =
5) -(x - 1) -(1 - x )=
6) 2z - a - a =
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
1) 10x
2)4x
3) 0
4) -(7x - 3) + (3-7x) =
=7x+3+7-7x (7x cu -7x se reduc)
=3+7
=10
5)x-1+1+x=2x ( -1 cu 1 se reduc)
6)2z-2a
Sper că te-am ajutat! :3
2)4x
3) 0
4) -(7x - 3) + (3-7x) =
=7x+3+7-7x (7x cu -7x se reduc)
=3+7
=10
5)x-1+1+x=2x ( -1 cu 1 se reduc)
6)2z-2a
Sper că te-am ajutat! :3
Răspuns de
0
1) 10x se aduna cifra cu cifra si litera cu litera
2)4x
3)0
4)0
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Fizică,
10 ani în urmă