Limba română, întrebare adresată de gabriellagabrielle27, 8 ani în urmă

10. Redactează un text în care să explici unui trecător cum să ajungă într-un punct din localitatea ta (Galați) folosind cel puţin trei verbe la modul imperativ. Subliniază-le. Vă rog, îmi trebuie urgent!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreea12577
10

Bună,amice!Am auzit că vrei să știi cum sa ajungi intr-un punct din localitatea mea,Galați.Ei bine,înainte să-ți spun,îți voi da o recenzie despre acest oraș,ca să știi c-un este.

Eu stau în Galați timp de ....... ani/luni/zile.Pâna acum,este foarte bine.Curătenia păstrată,locuitorii nu jefuiesc sau ceva.Hoteluri în care oamenii sunt mulțumiți de contextul acestora,fiind unele cele mai apreciate din județ.Deseori eu când ajung intr-un loc abandonat,fiindcă ma plimb destul de mult,mă pun să citesc,să ascult muzică,sau chiar să alerg pe străzile parcului,făcând sport.Ce pot să mai spun,doar că este un oraș frumos,în care oamenii nu sunt asa de nepoliticoși încât, când văd o hârtie pe jos,nici măcar nu o aruncă.O lasă singura.Nu i-am înțeles pe oamenii aceștia niciodată.

În fine,acum că ti-am făcut un fel de mini prezentare, să trecem la subiect.Uite,dacă locuiești prin apropriere,de exemplu Focșani,nu v-a dura mult până vei ajunge în județul Galați.Aproximativ 4-5 ore(câteva,cu mașina sau cu trenul mai puține)Dar,dacă locuiești în Dunăre,va fi mult de mers(cu mașina,dar cu trenul vei ajunge puțin mai devreme).

NOTĂ:Galați este un județ în regiunea Moldova din România. Județul Galați face parte din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est (împreună cu județele Vrancea, Buzău, Brăila, Constanța și Tulcea), din Euroregiunea Dunării de Jos (alături de raioanele din sudul Republicii Moldova și vestul Ucrainei) precum și din Zona Economica Libera Galați-Giurgiulești-Reni.

__________________________________

EXPLICAȚIA POZEI:În aceea fotografie atașată,în județul Galați mai sunt și muzeuri de vizitat.Numele lor sunt în poză

Sper că te-am ajutat!

Andreea

Anexe:

andreea12577: îmi cer mii de scuze.Trebuia sa fie la aceea propoziție cum.M am grăbit și nici nu am mai pis titlu.Îl pui tu,dacă este nevoie
gabriellagabrielle27: Ok,mulțumesc.
andreea12577: mulțumesc pt coronită❤❤❤
gabriellagabrielle27: Nu ai pentru ce.
gabriellagabrielle27: (✿^‿^)
andreea12577: iar verbele,sunt citește,asculta,aleargă.Nu le am mai subliniat dar îți dai tu seama:)
gabriellagabrielle27: Mulțumesc încă o dată. :)
andreea12577: cu placere ❤
Alte întrebări interesante