12+3x+2x-x-6-5x. Rezolvare completa, x este egal cu
Utilizator anonim:
Expresia data nu este o ecuatie sau o inegalitate ! Nu avem cum sa calculam pe ,,x =..".
12+3x+2x-x-6-5x=0 gata e ecuatie.Oricum,faza e ca te-ai priceput ce trebuie sa faci
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
adunam termenii cu x si termenii liberi.
-x+6=>-x=-6/-1=>x=6
Baftaa♥
-x+6=>-x=-6/-1=>x=6
Baftaa♥
Răspuns de
0
12+3x+2x-x-6-5x=0
3x+2x-x-5x=-12+6
-1x=-6
x=-6:(-1)
x=6
3x+2x-x-5x=-12+6
-1x=-6
x=-6:(-1)
x=6
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Ed. muzicală,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă