12×5×(f-6)× 89=0 Mulțumesc mult
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
7
12 × 5 × ( f - 6 ) × 89 = 0
12 × 5 × ( f - 6 ) = 89 : 0
12 × 5 × ( f - 6 ) = 0
5 × ( f - 6 ) = 12 : 0
5 × ( f - 6 ) = 0
f - 6 = 5 : 0
f - 6 = 0
f = 6 + 0
f = 6
12 × 5 × ( f - 6 ) = 89 : 0
12 × 5 × ( f - 6 ) = 0
5 × ( f - 6 ) = 12 : 0
5 × ( f - 6 ) = 0
f - 6 = 5 : 0
f - 6 = 0
f = 6 + 0
f = 6
Răspuns de
3
12x5x(f-6)x89=0
f-6=0
f=0+6
f=6
(6-6)=0
daca unul din factori este 0 (6-6) atunci rezultatul oricarei înmultiri este 0
f-6=0
f=0+6
f=6
(6-6)=0
daca unul din factori este 0 (6-6) atunci rezultatul oricarei înmultiri este 0
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Germana,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă