Limba română, întrebare adresată de alynapuiutz200078, 7 ani în urmă

15. Cel mai important mesaj al acestei povestiri este că oricine ar putea deveni un personaj dintr-o poveste a prieteniei, fie el om sau animal. Scrie o compunere în care să prezinți prietenia dintre un om și un animal ! În compunerea ta vei respecta următoarele cerinţe: să prezinţi trei calități ale unui bun prieten sau ale unei bune prietenii; să îi alegi un titlu potrivit; să redactezi compunerea în 10-12 rânduri; să ai grijă la scrierea corectă a cuvintelor şi la așezarea textului în pagină.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vasihotea
5

Răspuns:

Hey!

răspuns : Cel mai bun prieten.

Prietenul meu cel mai bun este cățelul meu, îl cheamă Pufi. Pufi e tare jucăuș, el mereu este alături de mine, este energic și săltăreț. Tot timpul vine la mine și se rostogolește, este foarte figură când face asta, e foarte prietenos și loial, când sunt singur , mereu vine la mine învesvlească, și nu se bătut până nu face zâmbesc., Pufi este un câine foarte răsfățat și isteț, este cel mai bun câine din lume.

E un cățel adorabil și fără griji. Cățeii sunt foarte buni prieteni cu oamenii, sunt foarte blânzi și foarte energici , în special puișorii.

Prietenul omului dintre toate animalele sunt câinii. Prietenii trebuie fie sociabili , drăguți / amabili cu tine și te ajute când ai nevoie.

Explicație:

prietenia dintre om și animal (făcut)

trei calități ale unui bun prieten ,sau a unei prietenii (făcut).

un titlu (făcut)

Spor !

sper te ajute :)

succses.

Alte întrebări interesante