Biologie, întrebare adresată de adelinarosiori, 7 ani în urmă

15. Scrie un text, de 10-12 rânduri, în care să explici de ce este bine să ai o alimentație diversificată. In compunerea ta vei respecta următoarele cerinţe: - să explici în ce constă alimentația diversificată; - să prezinți două motive pentru care este bine să avem o alimentație diversificată; - să îi dai un titlu potrivit; să respecţi cele trei părţi ale compunerii: intro- ducere, cuprins, încheiere; să ai grijă la scrierea corectă a cuvintelor şi area textului în pagină.
VA ROG URGENT!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0

Răspuns:

                 Titlu: Importanța unei alimentații diverse

Introducere:

O alimentație echilibrată și diversificată este esențială pentru o viață sănătoasă și energică. Constând în consumul unei varietăți de alimente și nutrienți, alimentația diversificată ajută la menținerea unei stări de sănătate bune și la prevenirea unor boli.

Cuprins:

Alimentația diversificată asigură organismului toate nutrienții de care are nevoie pentru a funcționa la capacitate maximă.

În plus, aceasta ajută la prevenirea monotoniei alimentare și la evitarea unor probleme de sănătate cauzate de consumul excesiv de anumite alimente.

Încheiere:

În concluzie, o alimentație diversificată este esențială pentru menținerea unei stări de sănătate bune și pentru evitarea unor probleme de sănătate cauzate de o alimentație neechilibrată. Este important să includeți în dieta dumneavoastră o varietate de alimente și să evitați consumul excesiv de anumite alimente.

Explicație:

Alte întrebări interesante