Matematică, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

2×[14-2×(3²-2³)]=

2×(14-2)×3²-2³=

2×14-2×(3²-2³)=

Vă rog cât de repede se poate!
Dau coroana!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 19999991
8
 \star)2 \times [14 - 2 \times ( {3}^{2} - {2}^{3} )]

 = 2 \times [14 - 2 \times (9 - 8)]

 = 2 \times (14 - 2 \times 1)

 = 2 \times (14 - 2)

 = 2 \times 12

 = 24

 \star)2 \times (14 - 2) \times {3}^{2} - {2}^{3}

 = 2 \times 12 \times 9 - 8

 = 24 \times 9 - 8

 = 216 - 8

 = 208

 \star)2 \times 14 - 2 \times ( {3}^{2} - {2}^{3} )

 = 28 - 2 \times (9 - 8)

 = 28 - 2 \times 1

 = 28 - 2

 = 26

Utilizator anonim: Multumesc muuuuulttt
19999991: Cu mare placere !
Răspuns de andrey13133
0

Aici este raspunsusl


Anexe:
Alte întrebări interesante