[(2^6)^4:2^3x(2^6+2^6)-4^6:2^10)]:(2^28-2^2)=9}=
2^28-2^2=
(2^6+2^6=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Răspuns :
a)
[32'4:8×(32+32)-1024:1024)]:(268435456-4)=
(1048576:8×64-1):268435452=
(131072×64-1):268435452=
(8388608-1):268435452=
8388607:26835452= -...
b)
268435456-4=268435452
c)
32+32=64
DACA NU AM FACUT BINE, AI SCRIS TU CEVA GRESIT SAU DEDEDUPT.
CA FACEAM BINE..
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Franceza,
8 ani în urmă
Religie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă