Matematică, întrebare adresată de nastiamarin8958, 8 ani în urmă

2
(6X - 5) -(5X - 4)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 1DianaMaria3
7

(6x - 5) - (5x - 4) =  \\  = 6x - 5 - 5x + 4 =  \\  = 6x - 5x - 5 + 4  = \\  = x - 1

minusul in fata unei paranteze schimba semnele din paranteza (minus devine plus și plus devine minus )


younggirl: Cum reusesti sa inveti asa de bine?
1DianaMaria3: :)
Răspuns de Utilizator anonim
1

Rezolvare :

(6x-5)-(5x-4)

6x-5-5x+4

6x-5x -5+4

x-1

Alte întrebări interesante