2. a) 7 supra 36 / ( 1 supra 3 - 1 supra 2) + 1 supra 6= b) 1-3supra5 - (1 supra 3 - 1 supra 2 - 1 supra 5) ori (1 supra 4 - 1) c) (2 supra 3 - 3supra 2) ori (3 supra 5 - 5 supra 3)-1 d) -1+1 supra 4 ori [ 1+ 1 supra 4 ori (-1+1supra5)]
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
4
a)7 supra36 ÷ (1 supra 3 si amplifici cu 2 - 1 supra 2 si amplifici cu 3) +1 supra 6=
7 supra 36÷(2 supra 6-3 supra 6)+1 supra 6=
7 supra 36÷(-1 supra 6)+1supra 6=
7supra 36×6 supra 1+ 1 supra 6=
7 supra 6+1 supra 6=8 supra 6=2 supra 3
c)(2 supra 3 amplifici cu 3-3 supra 2 amplifici cu 3)=
4 supra 6-9 supra 6=-5 supra 6
Imi pare rau,dar pe b nu am reusit sa-l rezolv
7 supra 36÷(2 supra 6-3 supra 6)+1 supra 6=
7 supra 36÷(-1 supra 6)+1supra 6=
7supra 36×6 supra 1+ 1 supra 6=
7 supra 6+1 supra 6=8 supra 6=2 supra 3
c)(2 supra 3 amplifici cu 3-3 supra 2 amplifici cu 3)=
4 supra 6-9 supra 6=-5 supra 6
Imi pare rau,dar pe b nu am reusit sa-l rezolv
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă