Limba română, întrebare adresată de cristianmariana369, 8 ani în urmă

2. Expoziția cu picturile tale a fost foarte frumoasă, iar colegii tăi au fost incantati. Vrei să le povesteşti şi părinţilor tăi despre expoziție. Scrie, pe pagina următoare, 'un text format din şase propoziţii în care să prezinti informații despre expoziție, răspunzând la următoarele întrebări: 1. Unde a fost organizată expoziția? 2. Cine a mai participat la acest eveniment? 3. Ce teme prezentau picturile tale? 4. Ce înfăţişa lucrarea ta preferată? 5. Cum crezi că s-au simțit colegii tăi? 6. La ce alte evenimente ai vrea să mai participi? ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de izabelacristian4
2

Răspuns:

La expoziție

Expoziția a fost organizată în sala de festivități. A mai participat învățători,cei de la liceu și studenți. Picturile mele prezentau anotimpurile de primăvară și vară. Lucrarea mea preferată este cea cu vară. Colegii mei s-au simțit foarte bine. Aș vrea să mai particip la organizări și multe alte.

-Mami a fost grozav îmi pare rău că nu ați putut veni și voi!

Sper ca v-am ajutat


cristianmariana369: Multumim frumos
Răspuns de cusnirlena2
0

Explicație:

Expoziția de artă "Spiritul Crăciunului "a fost organizată la data de 12.12.2021 la Muzeul Național de Artă.2.La acest eveniment a mai participat și cel mai bun prieten al meu Alexandru care își face studiile în Londra.

3.Atmosferă de Crăciun, Spiritul sărbătorilor de iarnă,Îngeri de Crăciun,Nașterea Domnului Iisus,Colinde,Steaua.,Moș Crăciun,Moș Nicolae

4.Sărbătoarea Crăciunul-un desen in care prezintă magia bunătății unde copiii din familii bogate aduna hăinuțe,jucării, încălțăminte,cărți,mincare poate suma de bani si ajuta pe copiii care sunt mai triști locuiesc la orfelinat si nu au parte de dragostea susținerea parintilor.5.In primul rand consider ca s-au simțit bine ,relaxați minunat sau simțit ca si cind ar fi intrun basm.

6Aș dori sa particip următoarele evenimente: la expoziție de fotografii,muzică și istorice

Alte întrebări interesante