(2 la puterea 2007 plus 2 la puterea 2006):(2 la puterea 2007-2 la puterea 2006)=?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
(2^2007: 2^2007)-(2^2006:2^2006)=1-1=0
Răspuns de
1
(2^2007+2^2006):(2^2007-2^2006)=
=2^2006*(2+2^0):2^2006*(2-2^0)=
=(2+2^0):(2-2^0)=
=(2+1):(2-1)=
=3:1=3
=2^2006*(2+2^0):2^2006*(2-2^0)=
=(2+2^0):(2-2^0)=
=(2+1):(2-1)=
=3:1=3
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Studii sociale,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă