Limba română, întrebare adresată de burcicaandreea2, 8 ani în urmă

20 de puncte. Subiectul al II-lea.
Crezi că amintirile unei copilării fericite au implicații benefice asupra existenţei adultului? Scrie un text argumentativ, de minimum 150 de cuvinte, în care să susții răspunsul la intrebarea de mai sus prin două argumente, valorificând textul 2 și experienţa personală/de lectură. ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de valerya38103
22

Răspuns:

Copilărie fericită, om fericit.

Deci copilăria cu toate faptele, cu toate acțiunile îndeplinite ne oferă pe viitor niște amintiri. În dependență de copilăria pe care am avut-o așa de fericiți vom fi și în viața de adult. Căci adulții deseori își amintesc de copilăria pe care au trăit-o cândva și acestea și rămân cele mai plăcute, cele mai calde amintiri.

Copilăria este cea mai importantă parte din viața unui om care trebuie trăită din plin, desigur sunt zâmbete, lacrimi, supărări, veselie și asta face acel tip să fie cel mai bun. Cădem ne ridicăm și mergem mai departe asta ne face să fim mai puternici și multe ne învață. Și fiind deja adulți multe înțelegem, despre multe facem concluzii.

De aceea da amintirile unei copilării fericite sunt foarte importante pentru un adult, pentru ca multe ne învață și ne ajută să nu comitem unele greșeli pentru care putem regreta. Dacă copilăria a fost fericită atunci și acel mic omuleț de atunci va fi recunoscător și în momentele grele subconștient va veni în ajutor.

Sper că te-am ajutat.


rusumihai700: Bravo fă
scartch127: mulțumesc, dar trebuie referințe la textul 2
Alte întrebări interesante