Limba română, întrebare adresată de Byrryandy, 9 ani în urmă

20 puncte
ESTE URGENT. REPEDE VA ROG.

Scrie o compunere de 10-15 randuri in care sa relatezi o experianta petrecuta primavara, in satul bunicilor.Trebuie folosita naratiunea si termeni ai subiectivitatii.


Byrryandy: Stie cineva?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de crinairin
1
    De undeva,din departari nestiute de nimeni,Zana Primaverii si-a intins bratele pline cu flori,aruncandu-le samanta peste pamantul ce-o astepta cu infrigurare.Si primavara sosi in mare graba si tot asa veni si placuta vacanta de primavara.
      M-am hotarat sa plec in satul bunicilor materni.Imi doresc mult sa-mi patrec vacanta in acel loc placut sufletului meu,sa ma regasesc in anii copilariei.
      Ador peisajul de vis al acestui sat asezat pe malul Oltului,inconjurat de paduri dese de stejari si fag.Draga imi este scoala si dascalii ei,acolo am multi prieteni cu care inca mentin legatura.
      Intr-o zi,am participat cu elevii scolii la o activitate de voluntariat pentru ecologizarea drumurilor comunale.Ne-am strans multi voluntari si sub supravegherea unor profesori am parcurs satul din lung in lat,adunand diverse gunoaie.
     Imi dau seama acum cat de greu este sa aduni ceea ce alti oameni inconstienti si dezordonati arunca pe strazi si drumuri.
      Mi-a placut acea activitate si am inteles ca am invatat sa pretuiesc mult mai mult natura si oamenii.
      Efortul,chiar a meritat,iar vacanta a fost perfecta!
Alte întrebări interesante