23. Se considera expresia: E(x) = ax+b. a) Arătaţi că: 2•E(x+ 2) = 3•E(x+1) - E(X-1), V a,b apartin R. b) Calculati: E(x)+E(-x) c) Pentru a = -2 şi b= 1 rezolvati ecuația: E(x) = 3.
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Sper ca înțelegi din poză
Anexe:
![](https://ro-static.z-dn.net/files/dfa/ba3f31729a5c5a2b31f1b8ea09dc16f5.jpg)
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă