Franceza, întrebare adresată de Agrizza, 8 ani în urmă

Descrie o încăpere in franceza apoi in romina

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Voden
4

Salut!

_________

    La cuisine

 La cuisine de ma famille est très grande et belle. Ça parce que ma mère adore cuisinier. Elle y passe plusieurs heures par jour, alors elle l'a arrangé selon ses propres goûts.

 À l'entrée à gauche, il y a une grande plante verte qui ne fleurit qu'une fois par an. Derrière d'elle, on a une fenêtre de 2 mètres. Cela illumine toute la pièce. De l'autre coté se trouve le meuble beige. Sur le meuble de la cuisine, maman a plusieurs robots: une machine à café, un grille-pain, un mixeur, un four micro-ondes...

  À l'entrèe à droite, il y a le réfrigérateur beige. À 2 mètres se trouve l'évier et le fourneau. Ils sont liés aux meubles. Au milieu de la pièce, on peut voir une table ronde et noire avec 5 chaises beiges. Sur la table on a un vase avec des roses jaunes.

  Notre cuisine est merveilleuse!

Traduction:

     Bucătăria

 Bucătăria familiei mele est foarte mare și frumoasă. Asta pentru că mama adoră să gătească. Ea petrece multe ore acolo, așa că a aranjat-o după propriile sale gusturi.

  La intrare, în stânga, se află o plantă mare verde care înflorește o singură dată pe an. În spatele ei, avem o fereastră de 2m. Aceasta luminează toată camera. Pe cealaltă parte se găsește mobila bej. Pe mobila de bucătărie, mama are mai mulți roboți: un aparat de cafea, un prăjitor de pâine, un mixer, un cuptor cu microunde...

 La intrare, în dreapta, se află frigiderul bej. La 2m se află chiuveta și cuptorul. Ele sunt legate de mobilier. În mijlocul camerei, putem vedea o masă rotundă și neagră cu 5 scaune bej. Pe masă avem o vază cu trandafiri galbeni.

 Bucătăria noastră este minunată!

#copaceibrainly


Agrizza: Ms
Voden: Cu plăcere, dar nu era nevoie să raportezi răspunsul.
Alte întrebări interesante