24÷{[30₊(-6)·(-5)]÷60₊2}₊15÷[(-3)·(-1)]
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
24÷{[30+(-6)·(-5)]÷60+2}+15÷[(-3)·(-1)]
=
=24÷[(30+30)÷60+2]+15÷3 =
=24÷(60÷60+2)+5=
=24÷(1+2)+5=
=24÷3+5=
=8+5=13
=24÷[(30+30)÷60+2]+15÷3 =
=24÷(60÷60+2)+5=
=24÷(1+2)+5=
=24÷3+5=
=8+5=13
Răspuns de
1
24:[(30+30):60+2]+15:3=
24:(60:60+2)+5=
24+(1+2)+5=
24:3+5=
8+5=13
Cred că te-am ajutat!
Alte întrebări interesante
Chimie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Studii sociale,
9 ani în urmă
Informatică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă