2supra 3 : (1supra 2 + 1 supra 2 * 1 supra 3 ) va rog
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
2supra 3: (1supra 2 - 1supra 2 X 1supra3)=
2supra 3:(1supra 2 -1supra 6)=
2supra 3: aplificam 1supra 2 cu 3 si ne va da
2supra 3: (3supra 6 -1supra 6)
2supra3 :4supra6
aducel la acelasi numitor,adica 6 si avem
4supra 6 : 4sipra 6= 1
2supra 3:(1supra 2 -1supra 6)=
2supra 3: aplificam 1supra 2 cu 3 si ne va da
2supra 3: (3supra 6 -1supra 6)
2supra3 :4supra6
aducel la acelasi numitor,adica 6 si avem
4supra 6 : 4sipra 6= 1
alexandrapop161:
si vom avea 2 supra 3 X 6 supra4 = 2 se simplifica 4 si 6 cu 3 =
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă