(2x+1)^2-(2x+1)(2x-1)+(x-3)(x+1)=(x+1)^2-2
AM NEVOIE DE AJUTOOOR VA ROG
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
ai uitat sa spui daca e ecuatie sau identitate
adiva NU NE -AI DAT CERINTA
Explicație pas cu pas:
4x²+4x+1-(4x²-1)+x²-2x-3=x²+2x+1-2
4x+2+x²-2x-3=x²+2x-1
4x-2x+2-3=2x-1
2x-1=2x-1
x∈R
IDENTITATE
propabil ca se cerea
sa se arate ca
Răspuns de
0
(2x+1)^2-(2x+1)(2x-1)+(x-3)(x+1)=(x+1)^2-2
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă