2x-1 supra 2-x supra 3=x+3 supra 6,x∈R
Utilizator anonim:
astea sunt fractii supraetajate??????
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
2x-1 = x+3
2-x 6
3
2x-1 × 1 = x+3 ⇒ 2x-1 = x+3
2-x 3 6 6-3x 6
12x-6=-3x²-3x+18
-3x²-3x+18=12x-6
-3x²-3x-12x=-18-6
-3x²-15x+24=0
Δ=b²-4ac⇒Δ=3√57
2-x 6
3
2x-1 × 1 = x+3 ⇒ 2x-1 = x+3
2-x 3 6 6-3x 6
12x-6=-3x²-3x+18
-3x²-3x+18=12x-6
-3x²-3x-12x=-18-6
-3x²-15x+24=0
Δ=b²-4ac⇒Δ=3√57
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă