(2x2+2-2:2x2) x (2x2-2:1) x h= 8x8:8x10
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
4
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(2x2+2-2÷2x2)x(2x2-2÷1)xh=8x8÷8x10
(4+2-1x2)x(4-2)xh=64÷8x10
(4+2-2)x2xh=8x10
4x2xh=80
8xh=80
h=80÷8
h=10
juculenuta:
Multumesc pentru apreciere ! Mult succes !
Răspuns de
4
( 2 × 2 + 2 - 2 : 2 × 2 ) × ( 2 × 2 - 2 : 1 ) × h = 8 × 8 : 8 × 10
( 4 + 2 - 1 × 2 ) × ( 4 - 2 ) × h = 64 : 8 × 10
( 6 - 2 ) × 2 × h = 8 × 10
4 × 2 × h = 80
8 × h = 80
h = 80 : 8
h = 10
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Studii sociale,
9 ani în urmă
Religie,
9 ani în urmă