Limba română, întrebare adresată de Lori666, 9 ani în urmă

"3.De obicei lupul este un personaj rau in majoritatea povestilor.Ajuta-l sa scape de aceasta imagine negativa ,inventand o scurta povestioara de 80-100 de cuvinte,in care el sa joace rolul unui personaj pozitiv."
VA ROG SA MA AJUTATI.DAU COROANA.
MS ANTICIPAT!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Al1200
14
A fost odata ca niciodata un lup care traia singur la marginea padure. Odata iesind din casa auzi pe cineva strigand dupa ajutor asa ca se duse sa vada cine e ,era un biet iepuras care cazuse intr o groaza. Iepuras se infricosa la vederea lupului ,lupul il ajuta si ii intense mana sa iasa . -Iepurica esti ranit ,vino in casa mea sa te ajut.Cum te numesti? Cu vocea tremuranda iepurele spuse ca il cheama Bany. Ajungand in casa lupului se aseza ,lupul Nae ii puse gheata pe piciorul rupt si ii intense o farfurie de mancare.Dimineata is lua iepurasul ramas bun si ii multumi lui Nae. Nu intodeauna lupi st rai pot fi si buni depinde cum sunt crescut .
Răspuns de Utilizator anonim
11
Alfa

A fost odata un lup pe nume Alfa. El isi purtase cu curaj labutele prin toate padurile Ardealului, insa, de la o vreme, cineva, Alfa nu stia de ce, lua padurile numai pentru el, nelasand animalelor mare lucru. Asa ca, in curand ajunsera sa traiasca toti inghesuiti intr-o padure mititica si rara de la marginea Mariselului. Insa si Alfa imbatranise dar se hranea cu animale moarte, uneori mai greu de mâncat pentru ca erau infasurate intr-un ceva ciudat, numit plastic. Intr-o zi insa, un copil care il zari se sperie atat de tare incat se impiedica si se rostogoli zdrelindu-si un picior. Alfa intelese primejdia si se puse pe urlat ca sa fie auzit de oameni, chiar daca asta l-ar fi costat viata. Din carciuma, cineva l-a auzit si a zis: "Lupii, ba! Hai, s-om mere dupa el". Ajungand in padure, au auzit plansetul copilului si l-au salvat si au inteles de ce urlase lupul. Atunci oamenii s-au scarpinat in cap a cugetare, iar un dintre ei a zis dupa ce a meditat :"Apăi, animalele îs mai deştepte decât noi!" 
Alte întrebări interesante