(3 la a 32:3la a2=2 la a2 x2la a 25 -2003 la a0 ):(27 la a 10 +28 la a 9 -324:18 la a 2 )=
ByaLoveU:
in loc de primul = ce era?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
(3^32:3^2+2^2 x2^25 -2003^0 ):(27^10 +8^9 -324:18^2 )=
=(3^30+2^27 -1 ):(3^30 +2^27 -18^2:18^2 )=
=(3^30+2^27 -1 ):(3^30 +2^27 -1 )=1
Răspuns de
1
(3 la 30+2 la27 - 1):(27 la.10 +8 la 9-1)
=(3 la 30+2la 27 -1):(3 la 30+ 2 la 27 -1)
se reduc toate si rezultatul final este 1.
Sper ca ai inteles.. :P
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Fizică,
10 ani în urmă