(3 la puterea 30 + 2 la puterea 20+6 la puterea 10) : (3 la puterea 10 × 2 la puterea 10 + 3 la puterea 30 + 2 la puterea 20)=...
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
(3^30+2^20+6^10)÷(3^10×2^10+3^30+2^20)=
[(3^3)^10+(2^2)^10+6^10]÷(3^10×2^10+3^30+2^20)=
(27^10+4^10+6^10)÷[(3×2)^10+3^30+2^20]=
(27+4+6)^10÷(6^10+3^30+2^20)=
37^10÷[6^10+(3^3)^10+(2^2)^10]=
37^10÷(6^10+27^10+4^10)=
37^10÷(6+27+4)^10=
37^10÷37^10=1
[(3^3)^10+(2^2)^10+6^10]÷(3^10×2^10+3^30+2^20)=
(27^10+4^10+6^10)÷[(3×2)^10+3^30+2^20]=
(27+4+6)^10÷(6^10+3^30+2^20)=
37^10÷[6^10+(3^3)^10+(2^2)^10]=
37^10÷(6^10+27^10+4^10)=
37^10÷(6+27+4)^10=
37^10÷37^10=1
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă