3. Scrieți rezultatul sub forma cea mai simplă:
a) 2x² -5x² +7x² =
b)-2,7ab+5ab =
c) 2xx (-3x) =
d) (-2x²y)x(-3xyz²) =
e) (-2xy)3=
f)(-12a³bc³): (3abc) =
Răspuns:
a)______
b)_______ ;
c)_______;
d)_______ ;
e)_______ ;
f)________;
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Răspuns:
buna, sper că te am ajutat!!
Anexe:
vikacernej6:
mersi mult))
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă