Limba română, întrebare adresată de boabesdaniel, 9 ani în urmă

3.Un infractor periculos a evadat.
4.Plecand de la ce ai descoperit la ex 3, imagineaza un scurt scenariu politist astfel incat sa ii provoci pe amicii tai sa deslege misterul.
NOTA: Autorii de romane politiste pornesc de la o crima,un jaf,un atentat sau o evadare si merg inapoi spre motivele spre motivele ei/lui, cititorul si politistul trebuind sa descopere misterul. (nu prea lung)
Dau COROANA celui care raspunde cel mai bine si frumos!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bleierlondon
4
Un infractor periculos a evadat. Dupa ultimele sale jafuri se poate spune ca acesta a jefuit nu mai putin de 14 banci diferite in ultimele 3 luni. Dupa multe eforturi in urma carora politia a reusit sa puna mana pe el, acesta evadat, disparand fara urma in noapte. La procesul talharului cu pricina acesta isi motiva faptele pe seama saraciei de care avea parte: 4 copii, o casa cu 2 camare mici, lipsa banilor si a mancarii, nevasta moarta de 3 ani si bolile de care era afectat alaturi de copii l-au convins ca singura lui cale de iesire din aceasta situatie era furtul. Creeandu-si o echipa formata din mai multi prieteni (el fiind liderul), a inceput jafurile din saptamanile precendente. Cauza evadarii lui poate fii pusa pe seama statului, in a carui grija ii sunt copii in momentele de fata.

boabesdaniel: Multumesc :D :)
bleierlondon: cu placere :))
boabesdaniel: frumos textul
bleierlondon: mersi, imi placea tema
cristiandaniel49: Mersi
Alte întrebări interesante