3(x+1)=3(x+2)-3 am nevoie de ajutor va rog
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
3x+3=3x+6-3 => 3x+3=3x+3
MariusSM:
Pentru ca se inmulteste ce ste in fata parantezei cu fiecare termen din paranteza
Răspuns de
2
3x+1=3x+6-3
3x+3x=6-3-1
6x=2
x=6:2
x=3
3x+3x=6-3-1
6x=2
x=6:2
x=3
Alte întrebări interesante
Chimie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Evaluare Națională: Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă