3(x+5)-5(1-x)(1+x)=(x+3)la a doua+(2x-1)la a doua+13.
saoirse1:
Cerinta?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
3x+15-5(1-x la 2) =(x la 2+6x+9)+(4x la 2-4x+1)+13
3x+15-5+5x la 2=x la 2+6x+9+4x la 2-4x+1+13
3x+10+5x la 2=5x la 2 +2x+23
5x la 2-5x la 2(se reduc) +3x-2x=23-10
x=13
Sper că ai înțeles, dacă e ceva, mă întrebi
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Franceza,
9 ani în urmă
Franceza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă