Limba română, întrebare adresată de Biiibi, 9 ani în urmă

30 DE PUNCTE!!! Imagineaza-ti urmatoarea situatie:Te numesti Andrei\Andreea,esti pasionat de pictura si de curand ai avut vernisajul unei expozitii cu
tablorile tale.La vernisaj au participat prietenii tai,profesorii din scoala in care inveti si fosta invatatoare.Scrie o compunere narativa de 15-20 de randuri in care sa-ti exprimi sentimentele cu ocazia acestui eveniment personal.
Vreau cuvinte frumoase,va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vladcatalin78
21
Buna, sunt Andrei. Pasiunea mea este pictura. Nu ma intrebati de ce. Pur si simplu simt imboldul de a reda in culoriemotii, oameni, ganduri. Poate ca asta este modul meu de a comunica cu cei apropiati mie. De curand, una din dorintele mele cele mai puternice s-a implinit: un vernisaj de pictura, tablourile mele fiind expuse. Sunt atat de fericit, de emotionat, inca. Au participat prietenii mei, cei care apreciaza pasiunea mea pentru pictura, profesorii mei, cei care m.au sprijinit si incurajat intotdeauna sa continui, deoarece am talent deosebit. Dar o mare surpriza a fost prezenta doamnei invatatoare, care inca din anii de inceput remarcase inclinatiile mele artistice si-mi spusese ca voi realiza lucruri deosebite. Va puteti imagina emotia mea, starea mea de spirit, cand atatia prieteni care ma cunosc de o viata, dar si profesori , imi admirau lucrarile si ma felicitau. Am avut un sentiment deosebit de implinire, de satisfactie , am simtit ca munca mea, timpul de studiu al picturii. Nu aunfost inzadar.' .In special cand cei prezenti imi cereau detalii despre culorile unei picturi, sau simbolistica alteia. Asa cum imi spunea doamna invatatoare, fac parte din cei care releva celorlalti frumusetea lumii, in culori si imagini. Ma simt complet. Implinit.

vladcatalin78: Multumesc
Alte întrebări interesante