(3x+1)^3=
(2t+z^2)^3=
(1+3x)^3=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
4
(3x+1)^3= (3x)^3 + 3*(3x)^2 *1+3x*3x*1^2+1^3=27x^3+3*9x^2*1+3*3x*1+1
=27x^3+27x^2+9x+1
(2t+z^2)^=(2t)^3+3*(2t)^2+z^2+3*2t*(z^2)^2+(z^2)
=8t^3+3*4t^2z^2+3*2tz^4+z^6
=8t^3+12t^2z^2+6tz^4+z^6
(1+3x)^3=1+9x+27x^2+27x^3
=27x^3+27x^2+9x+1
**=inseamna inmultire
^=la puterea a ......a
=27x^3+27x^2+9x+1
(2t+z^2)^=(2t)^3+3*(2t)^2+z^2+3*2t*(z^2)^2+(z^2)
=8t^3+3*4t^2z^2+3*2tz^4+z^6
=8t^3+12t^2z^2+6tz^4+z^6
(1+3x)^3=1+9x+27x^2+27x^3
=27x^3+27x^2+9x+1
**=inseamna inmultire
^=la puterea a ......a
oantadana:
multumesc mult mult
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Franceza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Franceza,
9 ani în urmă