4 Rezolvați prin metoda substituției:a) 2(x + y +1) - 3(2x - y - 3)=12 a) 4(2x - y -1)+3(3 - x - y)=3 b) √2•x+√5•y=7 b)5.x-√2•y=0 c) x +3/ y-1
x/y-8
X-4• y=6
vă rog mult.
urgent
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
a.
b.
Explicație pas cu pas:
a.
b.
c.
mateiticu03:
cam târziu. nu mai trebuie tema asta. dar mulțumesc mult pentru rezolvare
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă