5 la puterea 11 - (6 ori 5 la puterea 10 - 2 ori 5 la puterea 10)
Va rog sa ma ajutati :)
Multumesc
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
60
5^11 - (6 x 5^10 - 2 x 5^10 ) =
= 5^11 - 5^10 x ( 6 - 2 ) =
= 5^11 - 4 x 5^10 =
= 5^10 x ( 5 - 4 ) =
= 5^10
= 5^11 - 5^10 x ( 6 - 2 ) =
= 5^11 - 4 x 5^10 =
= 5^10 x ( 5 - 4 ) =
= 5^10
alesweet93:
Mulțumesc frumos
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă