Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

5. Redactează o compunere, pornind de la ultimul alineat al textului. Elaborează un plan de idei al compunerii. Dă-i un titlu potrivit. Respectă: - părţile compunerii; - regulile de aşezare in pagină, de ortografie și punctuaţie; - scrierea caligrafică; - regulile de exprimare corectă, nuanţată.​vă roggggggg

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bebe3435
6

Răspuns:

În viața ne punem adesea multe întrebări,la unele găsim răspuns,la altele doar îl intuim ,iar la celelalte ...spunem că așa e să fie Viața ne poartă pe meleaguri necunoscute,ne oferă oameni frumoși dar și mai puțin frumoși,ne pune in fața necunoscutului,ne ridica,ne coboară dar totodată și nu în cele din urmă ne răsplătește cu dragoste cu bunătate,cu părinți buni pentru noi copiii.Dincolo de lumea pe care o vedem noi copiii există o lume a necunoscutului,pe care fiecare din noi trebuie ,mai devreme sau mai târziu să o explorăm , să o cunoaștem și să trăim în ea.

In tot și în toate nu trebuie să uităm un singur lucru, că dincolo de părinți există cineva acolo sus care ne iubește și căruia trebuie să îi mulțumim pentru tot ceea ce suntem și vom fi întotdeauna:acela e Dumnezeu.

Alte întrebări interesante