Geografie, întrebare adresată de cristimiron74660, 7 ani în urmă

5. (UC 4.1) Descrie clima Peninsulei California, utilizând hărţile tematice și realizează sarcinile de mai jos: a) scrie valoarea temperaturii aerului în luna cea mai caldă °C 1p. b) scrie valoarea temperaturii aerului în luna cea mai on rece °℃ lp. c) calculează amplitudinea anuală a temperaturii aerului °C lp. d) determină cantitatea de precipitații atmosferice anuale lp. e) indică masele de aer predominante: ; iarna 2p. vara f) identifică - zona climatică - zona naturală - un factor ce determină cantitatea redusă de precipitații atmosferice anuale​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vasluianuana70
8

Răspuns:

a) Valoarea temperaturii aerului in luna cea mai calda este de 24°C.

a) Valoarea temperaturii aerului in luna cea mai calda este de 24°C.b) În luna cea mai rece 16°C.

a) Valoarea temperaturii aerului in luna cea mai calda este de 24°C.b) În luna cea mai rece 16°C.c)24°-16°=8

a) Valoarea temperaturii aerului in luna cea mai calda este de 24°C.b) În luna cea mai rece 16°C.c)24°-16°=8d) Cantitatea de precipitații atmosferice anuale sunt maximală vara și minimală iarna.

a) Valoarea temperaturii aerului in luna cea mai calda este de 24°C.b) În luna cea mai rece 16°C.c)24°-16°=8d) Cantitatea de precipitații atmosferice anuale sunt maximală vara și minimală iarna.e) masele de aer predominante:

a) Valoarea temperaturii aerului in luna cea mai calda este de 24°C.b) În luna cea mai rece 16°C.c)24°-16°=8d) Cantitatea de precipitații atmosferice anuale sunt maximală vara și minimală iarna.e) masele de aer predominante:vara: tropical umede; iarna: tropical uscate.

Explicație:

Până aici știu sper că te-am ajutat.

Alte întrebări interesante