Matematică, întrebare adresată de rozalya, 9 ani în urmă

|-6|+(-13+10)+(-8)+|-2+5|=
|-15|÷|3|+(-6)+(-15+8)=
(-6)+(-3)+|-12+20|=
|-10+(-3)|+|-3|×(-4+6)+(-13)=
[(-8)+(-3)+(-1)]+|-4|+(-8)=
|-7+3|×(-12+14)+(-10)
(-4)+15÷|-3|+(-8)+(-24+6)=
(-10)+|(-8)+(-3)|+(-4+9)=
|-4|+|-6-3|-2×|-3+5|=
|-3+2|×|4+(-6)|+|-8|+(-25)=

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de inesaosedlov200
2
|-6|+(-13+10)+(-8)+|-2+5|= 6-3-8+3=-2|-15|÷|3|+(-6)+(-15+8)=15-6-7=2
(-6)+(-3)+|-12+20|=-9+32=29
|-10+(-3)|+|-3|×(-4+6)+(-13)=16x(-11)=-176
[(-8)+(-3)+(-1)]+|-4|+(-8)= -12+12=0
|-7+3|×(-12+14)+(-10)=10x -8 = -80
(-4)+15÷|-3|+(-8)+(-24+6)=11:3-8-18 
(-10)+|(-8)+(-3)|+(-4+9)=-10+8+3+5=6
|-4|+|-6-3|-2×|-3+5|=11x 7=77
|-3+2|×|4+(-6)|+|-8|+(-25)=5x10+8 -25 = -850
Alte întrebări interesante