[-6×(-5+2)-(-3)]÷(-7)+(4-9) pas cu pas va rog!!!
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Explicație pas cu pas:
[-6×(-5+2)-(-3)]÷(-7)+(4-9)=[-6×(-3)+3]÷(-7)+(-5)
=(6×3+3)÷(-7)-5
= (18+3)÷(-7)-5
=21÷(-7)-5
=-3-5
=-8
(-)×(-)=+
in concluzie (-6)×(-3)=+18=18
Succes!!:))
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[-6×(-5+2)-(-3)]÷(-7)+(4-9) =
[-6×(-3)-(-3)]÷(-7)+(4-9) =
[18-(-3)]÷(-7)+(4-9) =
[18+3]÷(-7)+(4-9) =
21÷(-7)+(4-9) =
(-3)+(4-9) =
-3-5 = -8
Alte întrebări interesante
Biologie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă